Five Solas Reformation Conference


Sola Gratia - 1.-4. elokuuta 2019

Ilmoittaudu

Puhujat

Conrad Mbewe

Zambian Lusakassa sijaitsevan Kabwata Baptist Church-seurakunnan pastori.

Mbewe on ollut Kabwata Baptist Church -seurakunnan pastorina viimeiset 30 vuotta. Hänellä on lähetystyön tohtorintutkinto Etelä-Afrikan University of Pretoria -yliopistosta, ja hän on African Christian University -yliopiston rehtorina Zambiassa. Hän on myös aktiivinen saarnaaja, joka on saarnannut ympäri maailman. Hän on intohimoinen kirjoittaja, koski se sitten kirjoja, blogitekstejä tai kansallisia viikoittaisia kolumneja. Kuuntele hänen saarnojaan tästä (englanniksi).

Kyle McCartan

Pedersöressä sijaitsevan Agape International Baptist Church -seurakunnan pastori.

McCartan on Agape-seurakunnan vanhimpana palvellut seurakuntaa sekä pastorina että opettajana vuodesta 2009. Ensisijaisesti hän tekee töitä seurakunnan istuttajana, evankelistana ja (Sanan) opettajana. Vuodesta 2012 McCartan on tehnyt yhteistyötä HeartCry Missionary Society -organisaation kanssa lähetystyöläisenä Suomessa. Hän on ennen kaikkea "seurakuntalainen", jolla on suuri intohimo ja rakkaus Kristuksen seurakuntaa kohtaan. Kuuntele hänen saarnojaan tästä (englanniksi).

Aikaa jäljellä konferenssiin

1.8.2019 klo. 18.00


00


PÄIVÄÄ

00

TUNTIA


00


MINUTTIA

00

SEKUNTIA

Hinnoittelu

Konferenssihinnat ovat seuraavat:

Perhehinta max. 400 €
Aikuinen 120 €
Nuoriso (13-17 v.) 95 €
Lapsi (4-12 v.) 70 €
Vauva (0-3 v.) Ilmainen

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Konferenssimaksu hoidetaan joko pankkisiirrolla tai käteisellä. Jos maksat pankin välityksellä, käytä alla olevia pankkitietoja. Käteismaksu (ei korttimaksu) vastaanotetaan kun saavutte konferenssiin.

IBAN: FI95 5548 0960 9091 49 (Osuuspankki)
BIC/SWIFT: OKOYFIHH

Kyllä. Jos perut ilmoittautumisesi viimeistään 30. kesäkuuta (sähköpostitse) saat kaikki rahat takaisin, jos olet jo maksanut konferenssihinnan. Jos perut 1. heinäkuuta tai myöhemmin, joudut maksamaan 25 % konferenssihinnasta.

Hinnat ovat seuraavat:

Perhehinta max. 400 €
Aikuinen 120 €
Nuoriso (13-17 v.) 95 €
Lapsi (4-12 v.) 70 €
Vauva (0-3 v.) Ilmainen

Tarvitset käteistä, jos aiot maksaa konferenssihinnan paikan päällä.

Konferenssin kirjakaupassa ei hyväksytä muita maksuvälineitä kuin käteistä (ei kortteja).

Kaupungin keskustassa, torin laidalla, on pankkiautomaatti. Tori sijaitsee noin kilometrin etäisyydellä konferenssipaikasta.

Ellet pysty maksamaan konferenssimaksua, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteessa [email protected], niin yritämme ratkaista ongelman.